skille Plainswalker

Zaczęty przez atb, Kwiecień 23, 2006, 03:42:12 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

atb

Cześć , moglby ktos doswiadczony napisac jakie skille najlepiej brac dla Plainswalker dawno nie gralem w L2 i sie nie orientuje aha i jeszcze ktore sa najlepsze w walce z gladem ,destro itp a ktore najlepsze na magow i lucznikow dzieki

em

najlepiej biez wswzystkie :P uwiez kazdy skill sie przyda ;)
em powrócił na forum ;D

atb

no to mi pomogles .... a ktrorymi walczyc z magami i lucznikami a ktorymi z "fajterami"

Elvin

Łoooo to tych skilli masz az tyle ze mozesz wybierac czym z kim walczysz ? xD
qrde tez bym chcial tak moim PW :p

Do walki masz tylko skille:
Mortal Blow
Deadly Blow
Backstab
Blinding Blow

i tyle, tu nie ma w czym wybierac, lejesz wszystkim ;D

I nie zapominaj o skillach ktore nie sa co prawda atakami ale wzmacniaja Cie na czas walki ^^
(accuracy, vicious stance, ultimate evasion [ UE najlepsze na wojownikow o bazujacych bardziej na p, ataku niz acc np: tanki chociaz z nimi dagger ma taaaakie szanse O_O xD)

A do walki 20 vs ty polecam Fake Death ^^ ( tylko skombinuj sobie shock resist bo Ci archer walnie stuna i masz po trainie O_O)

Tyle chyba xD
Pozdrawiam.

Yoker

Blinding Blow bardzo fajny - mam z nim ok. 270 speeda... To kto mnie dogoni :D??

atb

czesc powiedzcie jeszcze co mam nosic do 20 lvl a co po 20 lvl i jak zrobic questa gdzie isc do 20 lvl i kogo wybrac zeby pozniej isc na plainswalkera sorry za noobiarskie pytania :( ale dawno w to nie gralem

Gniewny

Nie mozesz pisac w topicu o plainswalkerze? www.dziecineostrady.prv.pl